این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
کنگره جهانی محمد (ص)، پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر
World Congress of Arts for Muhammad,The Prophet of Mercy

:: استاد محمد جلیل رسولی


استاد محمد جلیل رسولی متولد۴ مهر۱۳۲۶ همدان است. او از سال ۱۳۳۲ فعالیت در عرصه خوشنویسی را در مکتبخانه مرحوم حسین آقا در همدان آغاز کرد و در دبستان بابا طاهر این شهر تحصیلات ابتدایی را پشت سر گذاشت.

وی از سال ۱۳۳۵ به تهران مهاجرت کرد و در سال ۱۳۳۹ تحصیلات متوسطه را شروع کرد.

رسولی از سال ۱۳۴۰ تا ۱۳۴۵به تلاش و تجربه در عرصه خطاطی پرداخت و در سال ۱۳۴۶ در آتلیه ای مستقل به فعالیت و کسب تجارب گوناگون مشغول شد.

اولین دیدارش با استاد سید حسن میرخانی (سراج الکتاب)در سال ۱۳۴۷ انجام شد و از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۱ در محضر استاد سید حسن میرخانی تعلیم خوشنویسی دید.

رسولی در سال ۱۳۵۱ ازدواج کرد و در سال ۱۳۵۲ همزمان با تولد اولین فرزندش،اولین نمایشگاه انفرادی خود را در گالری سیحون برگزار کرد.

او درطول سال های فعالیت هنری اش از آثار هنرمندان اروپا دیدن کرد و کتابت داستان" فرود از شاهنامه فردوسی" را به انجام رساند.

آثار نقاشیخط جلیل رسولی در داخل و خارج از کشور به دفعات فراوان در قالب نمایشگاه انفرادی یا گروهی، مورد بازدید مخاطبان خارجی و داخلی همراه با تحسین منتقدین هنر قرار گرفته است.

همچنین کتابت نهج البلاغه،کتاب"جان جانان"،کتاب چهار فصل و کتابی شامل مجموعه ۳۰ سال تلاش در زمینه خط و نقاشیخط از جمله آثار منتشرشده این هنرمند به شمار می‌آیند.

این استاد بزرگ خوشنویسی و نقاشیخط در گفت‌وگو با خبرنگار ما، بزرگترین افتخار دوران زندگی شخصی و هنری خود را نه معرفی به عنوان چهره ماندگار در دومین دوره، که عنوان پیرغلام اباعبدالله در رشته هنری خود دانست که مایه مباهاتش در دنیا و آخرت است.

وی در گفتگو با خبرنگار اختصاصی این کنگره اظهار داشت: در مقطعی از زمان هستیم که بر علیه اسلام و به خصوص بر علیه پیامبر عزیزمان توهین‌هایی می شود؛ پس به لحاظ حساسیت موقعیت، جا دارد که هنرمندان با حضور و شرکت پرشور در این‌گونه برنامه‌ها با هنر خود، ادای دینی به اسلام و پیامبر اعظم داشته باشند.

استاد رسولی تاکید کرد: مقام پیامبر اسلام خیلی بالاتر از این است که با حرف یک عده ارازل، خدشه ای به شخصیت ایشان یا حتی دین مبین اسلام وارد شود« اما ما هم به عنوان مسلمان و شیعه، وظایفی در قبال دین و پیامبر مان داریم که باید به آنها عمل کنیم.

وی با بیان اینکه هنرمندان در هر حوزه‌ای از هنر می‌توانند در این کنگره شرکت کنند، تاکید کرد: حضور پرشور هنرمندان با هر ذوق و هنری، این کنگره را پررونق تر می کند؛ و از آنجا که این کنگره بین‌المللی و جهانی است، باید انعکاس خوبی هم در جهان داشته باشد که این، مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

وی گفت: هنرمندان باید در این کنگره سنگ تمام بگذارند.

انتهای پیام/


 




------------------------------------------------
پویش نذر نگارین
هر مسلمان یک قدم برای معرفی حضرت رسول
کمک های نقدی یا نذر و خرید آثار هنری



------------------------------------------------
فراخوان های اولین کنگره جهانی محمد (ص)

(پایان یافته)












پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)